Om os

En introduktion til Skovbo Karate Klub

Velkommen til Skovbo Karate Klub, det autentiske hjem for Okinawa Goju-Ryu Karate-Do. Vi bygger vores klubfællesskab på engagement, gensidig respekt og personlig vækst, alt sammen indlejret i de dybe traditioner af karate. Men det handler ikke kun om træning - vi værdsætter også glæden og sjov i processen! Så tag med på vores rejse og oplev både udfordringen og underholdningen ved denne enestående kampkunst sammen med os.

Karate er mere end bare en kampkunst. Med sine rødder i Okinawa, en lille ø i det sydlige Japan, er det også en livsstil, der fremmer selvforsvar, fysisk træning og personlig vækst. Gennem mange års træning lærer karateudøvere at mestre en lang række teknikker, der både er fysiske og psykologiske, og som kan anvendes i en bred vifte af situationer.

Logo

Vi er glade for at kunne tilbyde undervisning i Goju-Ryu Karate-Do, en af de mest respekterede karatestilarter i verden. Kendetegnet ved sin veksling mellem hårde (Go) og bløde (Ju) teknikker, er Goju-Ryu kendt for sin unikke kombination af nærkampsteknikker, cirkulære bevægelser og kraftfulde lave spark. Dette ledsages af en dyb forståelse og kontrol af åndedræt og muskelspænding.

Vores Hold

Vi tilbyder træning på forskellige hold, der er designet til at imødekomme en bred vifte af aldersgrupper og færdighedsniveauer.
Juniorholdet er for medlemmer fra 9 til 12 år. Ung/voksenholdet er for medlemmer over 12 år. Ichiban holdet er for klubbens instruktører, instruktørassistenter, brun- og sortbælter.

Vores dojo, eller træningssal, er udstyret med en række faciliteter, herunder måtter, træningsudstyr som sandsække, sparke- og slagpuder, for at give en autentisk og dybdegående træningsoplevelse.

Kom og bliv en del af vores fællesskab

Uanset din alder, køn eller fysiske udgangspunkt, er du velkommen til at blive en del af Skovbo Karate Klub. Vi tilbyder træning, der er tilpasset den enkeltes behov og evner, og vi tager imod nye medlemmer fra onsdag den 16. august 2023 med en gratis træning i den første måned. Vi ser frem til at byde dig velkommen og begynde din rejse ind i karate-verdenen.

Logo

Vi er medlem af Jundokan Danmark/Norge, den danske gren af O.G.K.K., med hjemmebase i Okinawa og under Shihan Jørgen Dybdal’s ledelse. Organisationen omfatter 10 klubber, primært beliggende på Sjælland, samt klubber i Nordjylland og Norge.

Logo

Shihan Jørgen Dybdal, en mester af 8. dan, står i spidsen for Jundokan Danmark, og sikrer en direkte forbindelse til Okinawas Honbu Dojo, hovedskolen for Okinawa Goju-Ryu Karate-Do Kyokai, en verdensomspændende organisation med hovedkvarter i Okinawa, Japan. OGKK er under ledelse af Hanshi Koei Teruya, en anerkendt mester af 10. dan.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål, eller hvis du gerne vil besøge os og opleve karate i praksis, er du mere end velkommen til at kontakte os på skovbokarate@gmail.com. Vi glæder os til at høre fra dig, og vi ser frem til at byde dig velkommen til Skovbo Karate Klub.
Lad din karate-rejse begynde her.